30.11.-0001

Vakcinisali se zaposleni Prve banke CG


Prva banka Crne Gore – osnovana 1901. godine danas je organizovala dobrovoljnu vakcinaciju svojih zaposlenih, koja je obavljena u objektu za imunizaciju Doma zdravlja Podgorica u Muzičkom centru, i na taj način doprinijela bržoj imunizaciji stanovništva.

Protekla godina, obilježena pandemijom korona virusa, donijela je mnogo promjena u svim aspektima života. Od samog početka, kao aktivni učesnici, pružali smo finansijsku podršku institucijama u borbi protiv pandemije, u isto vrijeme održavajući  kvalitetnu uslugu klijentima. Kao kompanija koja je uvijek podržavala zdravstveni sistem Crne Gore, i na ovaj način želimo da damo doprinos što bržem izlasku iz krize, zbog čega smo uz pomoć Doma zdravlja Podgorica organizovali dobrovoljnu vakcinaciju zaposlenih.

Ovo je jedna u nizu aktivnosti koje je Prva banka CG u toku protekle godine sprovodila u cilju zaštite zdravlja svojih zaposlenih, kao i klijenata u preko 30 filijala i šaltera širom države.

''Prioritet Sindikata zaposlenih, uprave i menadžmenta Banke je bio da zaštitimo zdravlje zaposlenih sprovodeći brojne aktivnosti prevencije širenja virusa na radnim mjestima. Iako je danas epidemiološka situacija povoljnija, potrebno je da svi pokažemo ličnu odgovornost i vakcinišemo se, jer time štitimo sebe i ljude oko nas. Posebno bih se zahvalio Domu zdravlja Podgorica na podršci i odličnoj organizaciji'', istakao je Goran Đukanović, predsjednik Sindikata zaposlenih.

×