U Crnoj Gori i platne kartice su ekološke - Prva Banka Crne Gore

11.10.2022

U Crnoj Gori i platne kartice su ekološke


Prva ekološka kartica u Crnoj Gori - Mastercard Business Debitna kartica Prve banke od sada je na raspolaganju svim pravnim licima.

Poslovne kartice su idealno rješenje za upravljanje finansijama firmi svih veličina jer omogućavaju sigurna i jednostavna plaćanja, kontrolu troškova, raspolaganje sredstvima Vaše kompanije u svakom trenutku, kao i jednostavnije administrativne i računovodstvene radnje. Ali, da li ste znali da korišćenjem te kartice, možete i da čuvate prirodu? Prva banka ne samo da vodi računa o novcu svojih klijenata, nego i o životnoj sredini, i od sada u svom portfoliju, kao prva među bankama na crnogorskom tržištu, biznis klijentima nudi karticu napravljenu od 85,5% reciklirane plastike. 

Mastercard Business Debitnu karticu Prve banke karakteriše moderan dizajn - umjesto uobičajenog horizontalnog rasporeda podataka koji sadrže tradicionalne kartice, na ovoj kartici kompletan dizajn je vertikalno orijentisan.
Iako je napravljena od recikliranog materijala, ova kartica ima isti nivo kvaliteta i trajnosti kao ostale. 

„Svjesni da očuvanje životne sredine postaje jedan od glavnih izazova današnjice, odlučili smo da iskoračimo naprijed i uskladimo poslovanje sa potrebama društva. Stoga, zadovoljstvo mi je da, ispred kompanije sa tradicijom dužom od 120 godina, predstavim prvu ekološku karticu u Crnoj Gori, napravljenu od 85,5% reciklirane plastike. Naš tim uvođenjem ovog proizvoda u ponudu Banke, želi da da doprinos zajednici, kroz motivisanje klijenata, da i oni izaberu put društvene odgovornosti, kao jedini ispravan. Naime, ovaj proizvod, pored toga što olakšava poslovanje klijentima, jednako ih i ohrabruje da budu odgovorni prema prirodi i u drugim sferama svog djelovanja. Želim da istaknem da ćemo u budućnosti, zajedno sa našim partnerima, nastojati da sve svoje proizvode učinimo ekološki prihvatljivim“, izjavio je Tarik Telaćević, predsjednik Upravnog odbora Prve banke.

Svi oni koji se opredijele da apliciraju za Mastercard Business Debitnu karticu, čuvajući prirodu, ujedno unapređuju svoj biznis i ostvaruju značajan benefit jer klijenti dobijaju 6 mjeseci besplatne članarine za karticu.

Ovo je pravi trenutak da se okrenete ekološkom poslovanju jer Vam se to isplati!
×