Prva banka CG AD – osnovana 1901. godine obilježila Nedjelju štednje na poziv JU OŠ “Vlado Milić” iz Podgorice - Prva Banka Crne Gore

08.11.2023

Prva banka CG AD – osnovana 1901. godine obilježila Nedjelju štednje na poziv JU OŠ “Vlado Milić” iz Podgorice


Prva banka CG AD - osnovana 1901. godine je finansijska institucija koja društveno odgovorno poslovanje iskazuje i kroz edukaciju, i to ne samo studenata, već i onih koji su napravili svoje prve školske korake.

Uvijek se rado odazivamo na pozive, kao što je u konkretnom bilo i sa pozivom za održavanje edukativne radionice povodom Nedjelje štednje u prostorijama JU OŠ “Vlado Milić” iz Podgorice, koji nam je uputila direktorka škole, gospođa Ivana Milić.

Rukovodilac Službe ljudskih resursa Banke, gospođa Ana Radulović i rukovodilac Službe podrške, koordinacije i kontrole Banke, gospodin Žarko Mićunović, su učenicima prvog razreda JU OŠ “Vlado Milić” iz Podgorice, kroz interakciju ukazali na značaj štednje, ali i dali odgovore na mnoga zanimljiva pitanja koja su mali genijalci imali za njih.

Prva banka CG AD - osnovana 1901. godine će nastaviti da učestvuje u projektima koji su vezani za širenje finansijske pismenosti i bankarskih znanja.
×
1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6