Velika nagradna igra "Izaberi destinaciju" - Prva Banka Crne Gore

01.11.2018

Velika nagradna igra "Izaberi destinaciju"


U saradnji sa kompanijom Mastercard® organizujemo veliku nagradnu igru ‘’IZABERI DESTINACIJU’’!

Pravo učešća imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Crnoj Gori, korisnici Mastercard kartica izdatih od strane Prve banke CG – Mastercard Debit, Mastercard Charge, Mastercard Revolving, Mastercard Gold Charge, Mastercard Gold Revolving, koja u periodu od 01. novembra 2018. do 20. decembra 2018. godine, izvrše minimum jednu transakciju u vrijednosti od 5 i više eura na prodajnim mjestima u zemlji i inostranstvu ili putem internet trgovine. 

Svako plaćanje se računa - što više puta korisnik kartice u toku trajanja nagradne igre plati Mastercard karticom Prve banke CG, ima veće šanse da osvoji neku od vrijednih nagrada – 6 vaučera za putovanja u vrijednosti od 400 eura i glavnu nagradu – vaučer za putovanja u vrijednosti od 2000 eura. 

Izvlačenje nagrada će se vršiti od 09.novembra i to svakog petka u 10h kada će se izvlačiti po jedna nedeljna nagrada. Posljednjeg petka - 21.12.2018. u 10h će biti izvučena glavna nagrada. Imena nagrađenih učesnika će isti dan biti objavljena na veb sajtu i Facebook stranici Prve banke CG, dok će snimak izvlačenja biti postavljen na Youtube kanalu Prve banke CG.

Za detaljnije informacije pogledajte Pravila učešća u nagradnoj igri.

×