Javni oglas za izdavanje poslovnog prostora - Prva Banka Crne Gore

16.01.2024

Javni oglas za izdavanje poslovnog prostora


  • Opšte informacije o objektu 

Predmetna nekretnina nalazi se u Nikšiću, na adresi Milovana Pekovića broj 1. U neposrednoj blizini se nalaze sportski tereni ispod brda Trebjesa, objekti MUP-a CB Nikšić kao i drugi poslovni objekti. Od centra grada je udaljena oko 1km. U predmetnom objektu se nalazi teretana „Oxygen“. 

  • Poslovni prostori koji su predmet zakupa 

Predmetni prostor označen kao PD 3, broj zgrade 2, upisan u je u listu nepokretnosti broj 2860 KO Nikšić na katastarskoj parceli broj 2509 u površini od 893m². 

×
  • Izdavanje poslovnog prostora u objektu putem prikupljanja pisanih ponuda                                                                                  
  1. Ugovor o zakupu sa najpovoljnijim ponuđačem/zakupcem će biti zaključen na period od 11 mjeseci. Zakupnina se plaća mjesečno, najkasnije do 10-og u mjesecu za prethodni mjesec uplatom na osnovni račun Zakupodavca, u bruto iznosu koji bude naznačen na fakturi. U slučaju izmjene zakonskih propisa iznos pripadajućeg poreza usklađuje se sa istim. Zakupac je dužan plaćati i troškove zakupa koji se odnose na utrošenu električnu energiju, vodu, troškove telekomunikacionih usluga, troškove gradske čistoće, troškove održavnja zgrade kao i druge troškove koji proizilaze iz djelatnosti Zakupca i koje neposredno ugovori. 
  1. Ponude se podnose neposredno na arhivu Prve Banke Crne Gore AD - Osnovana 1901. godine, na adresi Bulevar Svetog Petra Cetinjskog br. 141 Podgorica - Služba za upravljanje stečenom imovinom Banke, u zatvorenoj koverti sa naznakom “Ponuda za zakup - ne otvaraj”, zaključno sa 26.01.2024. godine, do 15h.
  2. Ponuđači su dužni da u ponudi navedu sljedeće podatke: naziv i sjedište pravnog lica/firme, prilože izvod iz CRPS-a kao i ovlašćenje za lice koje zastupa pravno lice. 

  1. Neblagovremene ponude, kao i ponude uz koje nijesu priloženi traženi dokazi (neuredna ponuda) neće se razmatrati. 
  1. Poslovni prostor koji je predmet izdavanja biće izdat pravnom licu čija ponuda bude ocijenjena kao najpovoljnija, odnosno najveća. 
  1. Odluka o najpovoljnijoj ponudi biće donijeta u roku od 3 dana od dana isteka roka za dostavljanje ponuda. 
  1. Ukoliko zakupac ne zaključi ugovor o zakupu u skladu sa uslovima iz dostavljene ponude, Zakupodavac ima pravo da zaključi ugovor o zakupu sa drugim ponuđačem čija je ponuda vrednovana odmah iza najpovoljnije ponude. 

Sve potrebne informacije u vezi ovih instrukcija i obilaska poslovnog prostora se mogu dobiti na telefone 020/409-117, 020/409-134 ili 068/819-036.