Otvoren novi šalter Prve banke Crne Gore na Starom aerodromu - Prva Banka Crne Gore

25.03.2021

Otvoren novi šalter Prve banke Crne Gore na Starom aerodromu


Danas je na Starom aerodromu, Bulevar Pera Ćetkovića 305, otvoren novi šalter Prve banke Crne Gore u sklopu kojeg se nalazi i poslovnica kompanije MTEL.

Otvaranjem šaltera na Starom aerodromu Prva banka Crne Gore i MTEL čine dostupnim svoje usluge i proizvode jednom od najbrojnijih naselja u Podgorici. Iako aktuelni trendovi sve više u fokus aktivnosti stavljaju digitalnu komunikaciju, ne želimo ni u jednom trenutku da zapostavimo svoje tradicionalne korisnike. Otvaranjem zajedničke poslovnice, našim klijentima smo obezbijedili na jednom mjestu veći asortiman usluga, pokušavajući da na taj način uštedimo njihovo vrijeme.
Kroz ostvarenu saradnju ove dvije kompanije, Banka je omogućila plaćanje MTEL računa bez provizije!

Povodom otvaranja ovog modernog zajedničkog prostora, za sve koji danas posjete našu poslovnicu, pripremili smo razne poklone.

Pored usluga otvaranja i vođenja računa, debitnih i kreditnih kartica, mobilnog i elektronskog bankarstva, u novom prostoru klijentima je na raspolaganju i kreditni menadžer za sve vrste kredita, kako za fizička tako i pravna lica. Podsjećamo da je u toku akcijska ponuda Keš kredita za fizička lica, jer Banka u tekućem mjesecu obilježava jubilej - 120 godina postojanja!
U sklopu šaltera nalazi se bankomat, koji je klijentima dostupan 24/7.

Radno vrijeme

Šalter: radnim danima od 08 do 20h i subotom od 08 do 14h;
Kreditno: radnim danima od 08 do 15h.
×
1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5